Серед найважливіших зернових культур озима пшениця займає в Україні перше місце і є головною продовольчою культурою. Це говорить про те, що цей вид культури є основною необхідністю у задоволенні людей у високоякісних продуктах харчування.

Ключовим завданням пшениці– є забезпечення людей хлібом та хлібобулочними виробами. Поживна цінність пшеничного зерна оцінюється його сприятливим хімічним складом. Серед зернових культур пшеничне зерно найбагатше на білки. Їх вміст в середньому становить 13-15%. У пшеничному зерні міститься велика кількість вуглеводів , у тому числі до 70% крохмалю, вітаміни B1, B2, PP,T та провітаміни А, D, до 2% зольних мінеральних речовин.
"ВИМАЛ-АГРО" займається вирощуванням провідних сортів пшениці які відповідають найвищим показникам якості.